×
Solemaids indlægssåler

Om Solemaids

Om Solemaids

Læs om Solemaids’ historie og lær vores medarbejdere at kende.

En konsultation med en ung mand med permanente hælsmerter på grund af en brækket hælknogle, skulle vise sig at blive et afgørende vendepunkt for Per. Fast besluttet på at hjælpe, gik Per i gang med at bygge en sål på sit værksted – og endte ud med den første prototype af en Solemaids-sål.

I de første to år byggede Per selv sålerne i et kælderlokale i Viborg – her lavede han 700 såler på ét år. Siden da har efterspørgslen taget fart, men produktionen af sålerne foregår stadig i Danmark, og er flyttet til større lokaler i Viborg.

Den første certificerede Solemaids-klinik blev uddannet i september 2018. Sidenhen er Solemaids vokset, og vi har nu klinikker og certificerede behandlere i Danmark, Sverige, Norge, England, Letland, Australien og USA. Vi uddanner vores første klinikker i Holland i foråret 2022.

Mød vores medarbejdere

Solemaids’ hovedkontor ligger i hjertet af Viborg ved Toldboden, hvor vi sidder tre medarbejdere. Lidt længere ude af byen på Ærøvej foregår vores såleproduktion. Mød vores medarbejdere nedenfor.

Anne Stoltenberg
Studentermedhjælper i Marketing

Hej! Jeg har været studentermedhjælper i Solemaids siden september 2020. Jeg arbejder med marketing, sociale medier og kommunikation på vores hjemmesider. Jeg elsker at være kreativ og formidle klart og præcist. Til daglig læser jeg en kandidat i Erhvervssprog og virksomhedskommunikation i tysk på Aarhus Universitet. I min fritid elsker jeg at stå på ski og spille tennis. 

Lotte Dietz
Projektleder og fysioterapeut

Hej! Jeg arbejder som daglig leder på Solemaids’ hovedkontor i hjertet af Viborg. Jeg er den administrative blæksprutte og mine arbejdsopgaver spænder lige fra kontakten med klinikkerne, til den daglige drift og til at skabe det strategiske overblik. I min fritid elsker jeg at gå i haven og få mine fingre i jord og pottemuld. Derudover nyder jeg også et frisk pust når jeg vinterbader.

Mogens Salkvist
Produktionsmedarbejder

Hej! Jeg er startet i Solemaids i januar 2022 og arbejder i produktionen med at bygge såler. Jeg er uddannet bager og så har jeg i mange år arbejdet med forskellige håndværk. Den erfaring tager jeg med mig når jeg bygger sålerne. Jeg går struktureret til værks og sørger for høj kvalitet i det færdige produkt. I min fritid er jeg en aktiv bedstefar, der nyder at have små og store børnebørn i hjemmet.

Paulina Kloster Schütt
Antropolog, projekt- og marketingkoordinator

Hej! Jeg har været i Solemaids siden oktober 2021. Jeg er Solemaids’ in-house antropolog. Jeg sidder sammen med Lotte på hovedkontoret i Viborg og mine primære arbejdsopgaver er at styre vores CRM-system, koordinere marketingindsatser og konceptudvikle forskellige tiltag. I min fritid er jeg frivillig hundeinstruktør og så bruger jeg weekenderne på at gå lange ture ved skov og strand.

Per Øllgaard
Ejer og produktionsansvarlig

Hej! Jeg er fysioterapeut og opfinder af vores Solemaids-indlægssåler. Jeg har arbejdet med fod- og løberelaterede problemer på min klinik i mere end 22 år. Jeg uddanner nye Solemaids specialister, styrer produktionen af vores indlægssåler, holder foredrag og tilser patienter med fodrelaterede problemer. Desuden er jeg ivrig amatørfotograf og elsker at nørde ned i både store og små byggeprojekter.

Mads og Micha

Hej! Vi er Mads og Micha og vi er samarbejdspartnere og medejere i Solemaids. Vi har været med siden januar 2020 og er bosat i London. Vi er med til at lægge strategien i Solemaids og så er vi skarpe indenfor salg, finans og juridisk rådgivning.

Solemaids specialister

Derudover er vi mange Solemaids specialister med på holdet.

Se alle vores klinikker i Danmark her Solemaids-klinikker | Solemaids.dk

Se alle vores klinikker i Norge her Solemaids-klinikker – Solemaids.no

Se alle vores klinikker i Sverige her Se alla Solemaids-kliniker i Sverige – Solemaids.se

Se alle vores klinikker i Storbritannien her Solemaids clinics| UK | Insoles for active children | Solemaids

Se alle vores klinikker i Australien her Solemaids clinics| AU | Insoles for active children | Solemaids

Cookies