×
Solemaids såler

Solemaids sålerne

Er du interesseret i at blive lidt klogere på Solemaids sålerne, og hvordan de virker? Så læs med her.

Solemaids: Dansk produktion med kvalitet for øje

Det er en stadig mærkesag for Per Øllgaard, som grundlagde Solemaids, at hvert par såler skal gøre en forskel for det enkelte barn.

Derfor er det afgørende, at sålerne produceres i Danmark. På den måde kan Per hele tiden være tæt på arbejdet og sikre den høje kvalitet i alle led af produktionsprocessen. Og det har været en særlig opgave at få etableret en velfungerende produktion, hvor mange af processerne stadig er håndholdte, og hvor sålen bygges op af flere forskellige lag materiale. Sålerne skal nemlig fortsat kunne tilpasses lige præcist det behov, som det enkelte barn har.

CE-mærket sål

Solemaids skal være et sikkert produkt, som forældre og børn trygt kan bruge. Sålerne er derfor CE-mærkede. Mærkningen er et udtryk for, at sålerne overholder ”væsentlige sikkerhedskrav”. For Solemaids betyder det blandt andet, at materialet, som sålerne er bygget op af, løbende testes både i forhold til kemiske, fysiske og mikrobiologiske egenskaber.

Læs mere om, hvordan sålen fungerer her.

Solemaids-sålerne: Historien

Den store rejse med sålerne startede i et lille kælderlokale for over 10 år siden, hvor Per Øllgaard begyndte at fremstille såler for at hjælpe børn med hælproblemer. Siden da har efterspørgslen taget fart, og produktionen af sålerne er flyttet til større lokaler i Viborg.

Endnu flere unikke såleløsninger på vej

Per Øllgaard arbejder hele tiden på at skabe såleløsninger, der kan afhjælpe fodproblemer hos både børn og voksne. Og inspireret af Solemaids-sålernes opbygning er Solemaids så småt i gang med at udvikle flere unikke såler, der bl.a. kan afhjælpe hælspore og svangsenebetændelse hos voksne.

Vil du videre mere om Solemaids? Vi svarer på de hyppigst stillede spørgsmål her.

Du kan også læse om brugerens egne erfaringer med Solemaids her.

Cookies