×

Solemaids-klinikker i Danmark

Vi er glade for at tilbyde behandling med Solemaids på syv klinikker fordelt i hele landet.

Viborg

Per Øllgaard er manden bag Solemaids. Gennem de sidste 6 år har Per behandlet mere end 2000 børn, og han har derfor stor erfaring med at hjælpe børn med smerter i fødder, knæ og underben.

Per er desuden specialist i behandling af fodproblemer hos voksne. Efter behov fremstiller han selv såler eller behandler med Supersole.

 

 

Aalborg

FysioDanmark Aalborg – Arkadens Fysioterapi er en klinik med en række fysioterapeutiske specialer, herunder behandling af idrætsskader hos børn og unge.

Henrik og Jacob er begge idrætsfysioterapeuter med mange års erfaring i at behandle knæ- og fodproblemer hos idrætsaktive børn og unge.

 

 

Arhus

Aarhus Kiropraktor Center er en tværfaglig klinik med kiropraktorer og fysioterapeuter, der på daglig basis behandler motionister og topatleter, der har fået en skade.

På klinikken vil du møde Jens Bo og Ditte, der er erfarne idrætsfysioterapeuter og der begge har tæt tilknytning til flere idrætsklubber i og omkring Aarhus.

 

 

Hedehusene

Per, med klinik i Viborg, behandler i Hedehusene ca. en gang om måneden.

 

 

Hellerup

FysioDanmark Hellerup – Strandvejens Fysioterapi & Træning er en klinik med mange forskellige kompetencer, herunder tilpasning af såler til både børn og voksne.

Rim og Mette er begge fysioterapeuter med en solid erfaring i at behandle idrætsaktive i alle aldre.

 

 

Helsinge

FysioDanmark Helsinge er en fysioterapi-klinik, der blandt andet behandler idrætsskader.

På klinikken vil I møde Dorthe, som har mange års erfaring i at behandle fodskader.

 

 

Odense

“Hartvigsen & Hein – Rygcenter og Idrætsklinik” er en tværfaglig klinik med kiropraktorer og fysioterapeuter, der behandler rygproblemer og idrætsskader.

På klinikken vil I møde idrætsfysioterapeut, Jesper, der har stor erfaring med at hjælpe børn og unge med behandling af smerter og skader som følge af idræt.