Erfaringer med Solemaids
×
Smerter i hæle ved sport og idræt

Brugernes erfaringer med Solemaids

Solskinshistorier fra Solemaids

Hos Solemaids deler vi gerne de gode historier om, hvordan Solemaids har hjulpet børn med Severs syndrom og hælsmerter til atter at vende tilbage til et aktivt børneliv.

“Hun er fri for hælsmerter

Hun lægger slet ikke mærke til dem mere. I starten fik hun voldsomt ondt i hele foden når hun gik, men efter tid stoppede det og nu nævner hun det alding og hun er fri for hælsmerter. Klart pengene værd.”

“Uden Solemaids havde Ebbe måttet holde pause fra fodbolden/ fysisk aktivitet 

Fint. Ebbe er meget glad for den hjælp det har været. Uden solemaids havde Ebbe måttet holde pause fra fodbolden/ fysisk aktivitet. 
Han kan aldrig mærke noget længere – kun hvis han støder hælen mod noget eller andre det gør ondt.”

“Som håbet er der sket en forbedring på Lukas smerter i hælene

Smerterne som han havde i stilstand eller ved sport/gang/løb er fuldstændigt fortaget. Hans almindelige gang er samtidigt vendt tilbage, hvilket vi hurtigt kunne se.  Derudover er trykbelastningen (hård hud) forsvundet fra under fødderne.

Hans løb er ubesværet – senest spillede han håndboldkamp i 30 min. uden problemer. Hans løb er fuldstændigt forandret, og han tager flere spurter i sportssituationer. Derudover har han været til marathon håndbold en nat igennem i den lokale klub uden at kunne mærke problemer i de 14 timer, det varede.

Igen, der var ingen problemer efterfølgende i hvile. Han kan nu stå og trampe sin hæl i gulvet uden sko, uden at kunne mærke en irritation.  Han har brugt sålerne dagligt og husker at skifte til alle de sko, han har. Så vi er meget tilfredse på nuværende tidspunkt.”

“Sålerne hjalp promte, som du forudsagde, og som de gerne skulle

Der var lidt tilvænning, men det gik fint nok. For et par uger siden klagede han lidt over lidt tiltagende smerter på trods af sålerne, men det er som om, det er gået i sig selv igen.”

“Sofie har ikke haft ondt i hælen siden

Hun var endda til en times idræt i skolen samt halvanden times fodboldtræning i onsdags uden at mærke det mindste til hælene:-) Jeg var lidt spændt på, om hun kunne vænne sig til presset midt under foden, men det var kun de første par dage, hun blev lidt øm.
Det er bare skønt at se en glad pige, der kan løbe rundt sammen med kammeraterne uden at få ondt og dermed føle sig tvunget til at holde pauser.”

“Christian har spillet alt det han har haft lyst til

 – både inde og ude svarende til 3-4 gange ugentligt. Han er stadig øm, men det er ikke generende, og han klager ikke over, at det er værre efter træning. Har bl.a. trænet mandag og været til intensiv stævne tirsdag og onsdag uden hælproblemer – det er et mirakel. Har vænnet sig til indlægget – alt-i-alt er det fantastisk, og det er svært at komme med noget negativt. Det skulle dog lige være, at han ofte døjer med vabler på hælen, hvis han spiller i fodboldstøvler med sok. Så er det jo godt, at han har de gode gamle læderstøvler endnu.”

“Efter 3-4 dage havde hun vænnet sig til indlæggene

Efter 3-4 dage havde hun vænnet sig til indlæggene. Efter 1 uge prøvede hun at løbe en lille tur, og det gik også rigtig godt. Det har hun ikke gjort i ca. 2 år, uden det gjorde ondt flere dage efter. Så tusinde tak for hjælpen :-).”

“Miraklet er indtruffet

Knægten havde ondt i hælene, kom til undersøgelse, fik lavet sålerne, og laver nu gymnastik i sko med indlæg uden problemer. Prisen er måske lidt pebret, men for os var der øjeblikkeligt 100% lindring, så kan kun anbefale det.”

“Straks efter, han fik de nye såler, blev han meget mere aktiv

Han havde fortsat lidt ondt i fødderne, i det nye støttepunkt på sålerne, men det var slet ikke samme smerte. Siden sommerferien har han deltaget i alle aktiviteter i skolen og i fritiden. Han har tabt vægt og elsker pludselig at komme med til fodboldkampene – og nu er konditionen så god, at han spiller fulde kampe i god stil, og så god at han kan følge med de hurtigste på banen. Fantastisk ændring over 3 måneder.

Jeg anbefaler dine såler til alle, som har tilsvarende udfordringer med hælsmerter.”

“Sålerne har været et mirakel

“De første dage gjorde det virkelig ondt at gå med de nye såler, MEN derefter har det bare været et mirakel. Før havde han flere dage efter fodbold, hvor han ikke kunne gå, og generelt var han bare blevet så inaktivt, at det bekymrede mig, da han også begyndte at tage på. Nikolaj har ellers altid været mega aktiv og sad ALDRIG stille. NU er han igen en glad aktiv dreng, som ikke siger nej til aktivitet. Det er så vidunderligt.

En dag havde han “glemt” sålerne i fodboldstøvlerne, men de kom hurtigt i efter få minutter. Vi er bare så glade og tilfredse.”

 “Allerede en uge efter at sålerne var taget i brug var hun til gymnastiktræning igen – næsten helt uden smerter!

Der var få øvelser hun måtte holde lidt igen med lige i starten. Nu bruger hun sålerne i alle hendes sko, hun flytter bare sålerne hver gang hun skifter sko. Hun/vi er ovenud lykkelig for den hjælp hun har fået, vi kan absolut kun anbefale Solemaids!”

Cookies