×
Kunder SOLEMAIDS

Brugernes erfaringer med Solemaids

Brugernes erfaringer med Severs syndrom og Solemaids

Hos Solemaids er noget af det bedste, vi ved, at høre de gode historier om, hvordan vores såler har hjulpet børn med Severs syndrom og hælsmerter til atter at vende tilbage til et aktivt børneliv.

Her på siden kan du læse om netop de historier og erfaringer med Severs syndrom og Solemaids fra brugerne selv.

Herunder deler vi nemlig masser af oplevelser med Severs syndrom og Solemaids fra forældrene til en masse børn, der efter brug af Solemaids atter kan deltage i deres idrætsaktiviteter uden at være plaget at hælsmerter.

 

Del dine egne erfaringer:

Har du selv erfaringer med Servers syndrom og Solemaids? Måske har du selv været igennem et behandlingsforløb, måske er du i gang eller skal til at starte? Kontakt os endelig, og del dine oplevelser med Severs syndrom.

 

Som håbet er der sket en forbedring på Lukas smerter i hælene

“Som håbet er der sket en forbedring på Lukas smerter i hælene. Smerterne som han havde i stilstand eller ved sport/gang/løb er fuldstændigt fortaget.  Hans almindelige gang er samtidigt vendt tilbage, hvilket vi hurtigt kunne se.  Derudover er trykbelastningen (hård hud) forsvundet fra under fødderne. Hans løb er ubesværet – senest spillede han håndboldkamp i 30 min. uden problemer. Hans løb er fuldstændigt forandret, og han tager flere spurter i sportssituationer. Derudover har han været til marathon håndbold en nat igennem i den lokale klub uden at kunne mærke problemer i de 14 timer, det varede.
Igen, der var ingen problemer efterfølgende i hvile. Han kan nu stå og trampe sin hæl i gulvet uden sko, uden at kunne mærke en irritation.  Han har brugt sålerne dagligt og husker at skifte til alle de sko, han har. Så vi er meget tilfredse på nuværende tidspunkt.”

Hilsen Jonathan

 

Sålerne hjalp promte, som du forudsagde, og som de gerne skulle

“Sålerne hjalp promte, som du forudsagde, og som de gerne skulle. Der var lidt tilvænning, men det gik fint nok. For et par uger siden klagede han lidt over lidt tiltagende smerter på trods af sålerne, men det er som om, det er gået i sig selv igen.”

Vh Mads

 

Sofie har ikke haft ondt i hælen siden

“Det har været en meget positiv oplevelse. Sofie har ikke haft ondt i hælen siden. Hun var endda til en times idræt i skolen samt halvanden times fodboldtræning i onsdags uden at mærke det mindste til hælene:-) Jeg var lidt spændt på, om hun kunne vænne sig til presset midt under foden, men det var kun de første par dage, hun blev lidt øm.
Det er bare skønt at se en glad pige, der kan løbe rundt sammen med kammeraterne uden at få ondt og dermed føle sig tvunget til at holde pauser.”

Mvh. Sine

 

Christian har spillet alt det han har haft lyst til

“Christian har spillet alt det han har haft lyst til – både inde og ude svarende til 3-4 gange ugentligt. Han er stadig øm, men det er ikke generende, og han klager ikke over, at det er værre efter træning. Har bl.a. trænet mandag og været til intensiv stævne tirsdag og onsdag uden hælproblemer – det er et mirakel. Har vænnet sig til indlægget – alt-i-alt er det fantastisk, og det er svært at komme med noget negativt. Det skulle dog lige være, at han ofte døjer med vabler på hælen, hvis han spiller i fodboldstøvler med sok. Så er det jo godt, at han har de gode gamle læderstøvler endnu.”

Mvh Jakob

 

Efter 3-4 dage havde hun vænnet sig til indlæggene

“Det går så godt med Maria. Efter 3-4 dage havde hun vænnet sig til indlæggene. Efter 1 uge prøvede hun at løbe en lille tur, og det gik også rigtig godt. Det har hun ikke gjort i ca. 2 år, uden det gjorde ondt flere dage efter. Så tusinde tak for hjælpen :-)”

Mvh Susanne

 

Miraklet er indtruffet

“Miraklet er indtruffet. Knægten havde ondt i hælene, kom til undersøgelse, fik lavet sålerne, og laver nu gymnastik i sko med indlæg uden problemer. Prisen er måske lidt pebret, men for os var der øjeblikkeligt 100% lindring, så kan kun anbefale det.”

/Anders

 

Straks efter, han fik de nye såler, blev han meget mere aktiv

“Min søn, Christoffer, fik såler hos dig i juni for at afhjælpe hælsmerter. Han havde siddet meget stille og kun deltaget få minutter i fodboldtræning gennem efterhånden mange måneder. Straks efter han fik de nye såler, blev han meget mere aktiv. Han havde fortsat lidt ondt i fødderne, i det nye støttepunkt på sålerne, men det var slet ikke samme smerte. Siden sommerferien har han deltaget i alle aktiviteter i skolen og i fritiden. Han har tabt vægt og elsker pludselig at komme med til fodboldkampene – og nu er konditionen så god, at han spiller fulde kampe i god stil, og så god at han kan følge med de hurtigste på banen. Fantastisk ændring over 3 måneder.

Jeg anbefaler dine såler til alle, som har tilsvarende udfordringer med hælsmerter.”

Mvh. Jesper

 

Sålerne har været et mirakel

“De første dage gjorde det virkelig ondt at gå med de nye såler, MEN derefter har det bare været et mirakel. Før havde han flere dage efter fodbold, hvor han ikke kunne gå, og generelt var han bare blevet så inaktivt, at det bekymrede mig, da han også begyndte at tage på. Nikolaj har ellers altid været mega aktiv og sad ALDRIG stille. NU er han igen en glad aktiv dreng, som ikke siger nej til aktivitet. Det er så vidunderligt.

En dag havde han “glemt” sålerne i fodboldstøvlerne, men de kom hurtigt i efter få minutter. Vi er bare så glade og tilfredse.”

Mvh Nikolaj og Mia

 

Super produkt, der har hjulpet min datter

“Super produkt, der har hjulpet min datter til at fortsætte sit aktive liv frem for at følge lægens anvisning om at droppe gymnastik og atletik…”

Allan

 

En uge efter at sålerne var taget i brug var hun til gymnastiktræning igen

“Min datter på 10 år, som er meget aktiv idrætsgymnast, har over længere tid døjet med hælsmerter. Til sidst var det så slemt, at hun slet ikke kunne træde ned på den ene hæl, og derfor kunne hun jo heller ikke hverken løbe, træne gymnastik eller lege i frikvartererne – hun var meget frustreret over det. Så fik vi anbefalet Solemaids, som vi straks tog kontakt til. Hun fik hurtigt en tid til konsultation og fik såler lavet til hendes gymnastiksko. Allerede en uge efter at sålerne var taget i brug var hun til gymnastiktræning igen – næsten helt uden smerter! Der var få øvelser hun måtte holde lidt igen med lige i starten. Nu bruger hun sålerne i alle hendes sko, hun flytter bare sålerne hver gang hun skifter sko. Hun/vi er ovenud lykkelig for den hjælp hun har fået, vi kan absolut kun anbefale Solemaids!”

Med venlig hilsen Pernille Lund Madsen!

 

Er du blevet nysgerrig på Solemaids?
Læs mere om produktet her

Per Øllgaard
Per Øllgaard
Fysioterapeut og udvikler af Solemaids
2460 6766
info@solemaids.dk